Project omschrijving

Douwe Bob en Maurice van Hoek

Douwe Bob en Maurice van Hoek in de Parel van Zuilen tijdens de Parelsessies maandagavond, wie had dat verwacht? Vanwege het uitvallen van een band, zocht onze programmeur Joost van Es een alternatief. Toen hij Douwe Bob vroeg om te komen spelen, was het snel geregeld. Samen met zijn vriend Maurice van Hoek stond Douwe op een bloedhete maandagavond op het prachtige podium van de Parel van Zuilen en samen speelden ze de sterren van de hemel. 

Douwe Bob kennen we allemaal wel als singer-songwriter, winnaar van de eerste editie van de talentenjacht “De beste singer-songwriter van Nederland” van zijn vele hits op de radio en van zijn deelname aan het Eurovisie songfestival in 2016. Wat niet iedereen weet, is dat Douwe ook nog in een andere band speelt, namelijk de band “Monroe Bluegrass” met Joost van Es, Janos Koolen, Floris de Vries en Jeroen Overman. Samen met deze mannen is Douwe Bob al een paar keer gesignaleerd in de Parel van Zuilen. 

Maurice van Hoek is voor het grote publiek nog niet zo bekend. In de Parelsessies hebben we hem en zijn band kunnen zien op 10 april 2017. Op mijn website beschreef ik heb als volgt: Maurice van Hoek speelt Americana/Country. Hij schrijft songs over zijn leven als reiziger, dwaler en alle problemen die hij tegenkomt in relaties en vriendschap. In zijn reis naar Amerika heeft hij zijn stijl gevonden.