Project omschrijving

Carter Sampson & Hidden Agenda DeLuxe

Carter Sampson is op tournee door Europa. Sinds de release van haar in 2016 uitgebrachte album Wilder Side, is deze Queen of Oklahoma (zoals ze inmiddels liefdevol wordt genoemd door collega’s en fans) een veelgevraagd artieste op de Europese podia.. Binnen een paar maanden nadat Carter Sampson haar album in de Euro-Amerikaanse rankings verscheen, heeft ze diverse solo-, duo- en bandoptredens gedaan op festivals in Nederland, Engeland en Italië, waaronder in Paradiso.

Voor haar vrij spontane Italiaanse tour speelde Carter Sampson met het vernieuwde Hidden Agenda Deluxe, een interessant Nederlands roots-collectief. Deze hadden net schitterende kritieken gehad op hun debuutalbum Pan Alley Fever en werden vergeleken met het beste van The Allmans, Little Feat, The Byrds en andere zeventiger jaren Americana-bands. Zij bleken een geweldige match te maken met Carters stem en haar van country’feel’ doordrenkte liedjes.

De samenwerking beviel zo goed dat ze nog een tour planden. . Maandagavond 19 december 2016 speelde Carter Sampson en Hidden Agenda DeLuxe in een bomvol en afgeladen Parel van Zuilen tijdens de maandagavond Parelsessies.

Carter Sampson Concert
Carter Sampson Hidden Agenda Deluxe
Hidden Agenda Deluxe Concertfoto
Carter Sampson Hidden Agenda Deluxe Concertfotografie
Carter Sampson Hidden Agenda Deluxe Concertfoto
Carter Sampson Hidden Agenda Deluxe Gitarist
Carter Sampson Concertfotografie
Carter Sampson Hidden Agenda Deluxe Concert Utrecht