Fotoshoot

Een professionele fotoshoot op de locatie van jouw keuze: in de stad, het park, op het strand of bij jou thuis maak ik frisse en spontane foto’s. Een portret van jezelf, de kinderen of met vriendinnen; er zijn allerlei mogelijkheden. Ook maak ik fotoreportages van bijzondere gelegenheden zoals jubilea en promoties.

Bij elke fotoshoot krijg je, afhankelijk van het gekozen pakket, 1 tot 1,5 uur fotografie, een online gallery en afdrukken of digitale fotobestanden. Er zijn verschillende fotoshoot pakketten. De mooiste foto’s komen het best tot hun recht als een fine-art vakprint. Of kies voor een afdruk op hout, canvas, aluminium of kunststof. Een serie past mooi in een album. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden.

Pakketten en Tarieven
Kledingtips

Portretfoto

Frisse en eerlijke portretten, die het echte gezicht achter de foto laten zien. Dat is mijn opdracht als portretfotograaf. Want een goede portretfoto is zoveel meer dan ‘er leuk op staan’. Een goede portretfoto haalt jouw pluspunten naar voren en straalt ook karakter uit. Precies zoals jij bent.

Direct regelen

Fotoshoot met familie of vriendinnen

Een fotoshoot met jouw gezin, de hele familie, een groep vrienden of vriendinnen: dat is meer het maken van een groepsfoto. Voor spontane foto’s die de onderlinge dynamiek laten zien, is tijd nodig en die krijgen jullie ook. Gewoon samen een stukje wandelen geeft vaak al ontspannen beelden.

Bij een fotoshoot met familie of vriendinnen maak ik foto’s van verschillende combinaties: bijvoorbeeld broer en zus apart, samen en met de ouders.

Direct regelen

Fotoshoot Kind

Stoer, ondeugend, serieus of dromerig? Bij een kindershoot ga ik op zoek naar foto’s die echt laten zien wie jouw kind is. We nemen rustig de tijd op een plek waar jouw kind zich lekker voelt. Gewoon thuis, in het speelbos, op het sportveld of de manege. Fijn spelen, rennen en bezig zijn, dan wordt de camera vanzelf vergeten.

Direct regelen

Zwangerschapsshoot

Zwanger zijn, het is een bijzondere ervaring. Straks is die mooie bolle buik weer verdwenen. Met een zwangerschapsshoot bewaar je de herinnering. Ik maak foto’s van jou alleen of samen met je partner en kind(eren). Op locatie bij jou thuis, in de babykamer, of buiten. De beste periode voor een fotoshoot tijdens je zwangerschap is tussen de 32 en 36 weken.

Direct regelen

Loveshoot en Bruidsreportage

Bruidsreportage bij trouwen voor de camera